Trapper

Hos oss starter du med å velge trappemodell som et utgangspunkt. Deretter kan du la deg inspirere av forskjellige tresorter, ulike overflatebehandlinger og andre tilvalg og tilpasse trappen slik du vil ha den. Slik får du en trapp som passer din personlige stil.

1. Velg trappemodell som et utgangspunkt

Få din drømmetrapp

Stryntrappa gir deg muligheten til å velge mellom ulike trappemodeller, materialer, farger og kombinasjoner. Med Stryntrappa kan du enkelt videreføre designelementer fra gulvet, kjøkkenet eller stuen i boligen din gjennom matchende materialvalg i trinn og rekkverk. Slik får du en spesialtilpasset trapp, som tar vare på helheten og passer til din stil i ditt hjem.

Tresort

Tresort

Furu

Furu

Trapper er flittig i bruk og utsettes daglig for slitasje og påkjenninger. Furu er et relativt mykt treslag. Ved å velge en hardere tresort i for eksempel trinn, håndlist og stolpe, forlenger du trappens levetid. Den vil i tillegg holde seg pen lenger. Du kan få Stryntrappa i furu, eik, eik helstav, ask og valnøtt. Merk at alle våre trapper i furu er uten kvist. Slik unngår du gule kvistgjennomslag på hvite deler av trappen.

Tresorter, maling og beis er gjengitt så virkelighetstro som mulig. Resultatet kan likevel avvike fra fargene på skjermen. Besøk en av våre butikker, eller få tilsendt fargeprøver hjem i posten, for å få et best mulig inntrykk av fargene.

Lameller av tre

Produsert med stolthet av Hagen i Stryn

Trapper siden 1934