180919 Hagen Stryntrappa95428

Trapper siden 1934

Siden oppstarten i 1934 har filosofien vår vært å lage kvalitetstrapper til gode priser. Nytenkning, smarte løsninger og moderne produksjonsmetoder gjør at vi fremdeles kan tilby spesialtilpassede kvalitetstrapper til våre prisbevisste kunder.
Stryntrappa gir folk flest muligheten til å få en norskprodusert kvalitetstrapp tilpasset husets interiør og stil. Trappen er tross alt husets mest synlige møbel, og med Stryntrappa kan du velge en spesialtilpasset løsning som passer perfekt inn i ditt drømmehus.

Et trygt valg

Både kunder og leverandører kjenner oss som en trygg og solid samarbeidspartner. Med over 80 års erfaring i bransjen har vi inngående kunnskap om kvalitetskravene i det norske regelverket og hos norske husbyggere og huseiere.

Vi har et stort nettverk av selgere og montører, som dekker hele landet. Våre fagfolk sørger for informasjon, måltaking, montering og oppfølging, og er lett tilgjengelige gjennom hele prosessen.

Besøk oss i våre butikker og få et realistisk bilde av hvordan Stryntrappa og Escalia vil se ut i ditt hjem.

Spesialtilpassede, norskproduserte kvalitetstrapper

Dsc5334 1
P3060551

Når du har funnet trappen du vil ha, kommer vi hjem til deg og tar nøyaktige mål. Vi tilpasser modellen til akkurat ditt hjem. Slik får du en trapp du kan være stolt av.

Kontor Foss Main Lukketdor Liggende

Husets mest synlige møbel

Utforsk våre trappemodeller