Renovering

Jobben med å bytte trapp er gjort på en dag, vi vet nemlig hvor vanskelig det er å klare seg uten. En ny moderne trapp – med smarte tilvalgsløsninger – kan legge til rette for helt nye bruksområder i rommet. La deg inspirere og finn løsningen som passer perfekt til ditt interiør og dine behov.

Bow Stryntrappa Hjemme 115a

Jobben med å bytte trapp er gjort på en dag, vi vet nemlig hvor vanskelig det er å klare seg uten. En ny moderne trapp – med smarte tilvalgsløsninger – kan legge til rette for helt nye bruksområder i rommet. La deg inspirere og finn løsningen som passer perfekt til ditt interiør og dine behov.

Slik planlegger du ny trapp

Kontakt oss for et uforpliktende pristilbud. Vi anbefaler deg å planlegge godt når du skal bytte trapp i huset ditt. I prosessen med å rehabilitere er det noen steg det er lurt å følge:

  1. Tenk helhet. Å bytte trapp er én ting, men kanskje skal du gjøre andre endringer samtidig? Åpne en vegg, flytte trappen eller endre planløsningen?
  2. Kontakt oss. Ta med grove mål, skisser og bilder av den eksisterende trappen til en av våre butikker, eller kontakt oss på e-post eller telefon.
  3. Velg din favoritt blant trappemodellene våre.
  4. Få et kostnadsfritt tilbud fra oss med tegning av trappen.
  5. Få eksakte mål. Dette gjøres gjerne av Hagens montører.
  6. Bestill trappen du ønsker deg.
  7. Få nedmontert den gamle trappen. Våre montører kan gjøre dette for deg.
  8. Få montert den nye trappen. Hagens montører monterer over hele landet.

Zakia og Eivind totalrenoverte drømmehuset fra 1960-tallet

Zakia og Eivind har gitt entréen nytt liv med en real oppgradering. Sammen har de totalrenovert drømmehuset fra 1967, og gjort mesteparten av arbeidet selv.

De var veldig fornøyde med Stryntrappa fra deres forrige bolig, så valget var enkelt. Denne gangen falt paret for trappemodellen Foss, og valgte å kombinere eik med glassrekkverk for å matche husets nordiske stil. Den lyse fargepaletten gjør at de rene linjene kommer til sin rett. Resultatet er en innbydende og delikat entré.

— Kommunikasjonen med selger har vært upåklagelig! Vi fikk god service og hjelp til å velge det som var riktig for oss, avslutter paret fornøyd.

Se mer fra prosessen og følg husprosjektet deres på @blidensol5. Foto: @blidensol5.

Blidensol5 gammel trapp ovenfra IG
Før
Blidensol5 ny trapp ovenfra Stryntrappa 1
Etter
Blidensol5 gammel trapp nedenfra IG
Før
Blidensol5 ny trapp nedenfra Stryntrappa IG1
Etter

Amalie @Svenngaarden

Amalie har forvandlet entréen og trappeløsningen i kjelleren sin. Med Stryntrappa Fjord har hun skapt et friskt og rent uttrykk som åpner opp rommet og gir en illusjon av større plass. Ved å velge en garderobeløsning under trappen får hun utnyttet hver kvadratmeter effektivt. Resultatet er en ryddig og organisert entré som møter familiens behov.

Les mer om prosessen og la deg inspirere fra blogginnlegget hennes.
Se mer på Instagramprofilen til Svenngaarden
.

Svenngarden for
Før
Svenngarden etter
Etter
Amalie Fagerli Nedenfra Web
Før
Amalie Fagerli plasstilmer web
Etter
Amalie Fagerli ovenfra Web
Før
Amalie Fagerli gang web
Etter

Rachel & André

Da Rachel og André skulle totalrenovere entreen, byttet de samtidig ut den eksisterende trappen.
– Hovedgrunnen til at vi valgte å bytte ut trappen var muligheten for å få bod under trappen. Det ga oss den ekstra oppbevaringen vi trengte for å få et oversiktlig og ryddig inngangsparti. Vi valgte Stryntrappa Foss med bod i mørk grå med ask værbitt grå i trinn.

Se mer på Instagramprofilen til Rachel Nordtømme

Se mer på Instagramprofilen til André Villa

Forbilde Rachel og Andre
Før
Rachel og Andre Foss med bod
Etter

Marthe & Rasmus

Marthe og Rasmus har nennsomt renovert en eldre, sjarmerende bolig.
De byttet den gamle trappen til Stryntrappa Foss, og fikk en sikker og flott ny trapp. Trinnene i eik står godt til det nye gulvet. Med hvite vegger og glass i gelenderet får det naturlige dagslyset strømme fritt. Ved å bytte trapp fikk de også en mer sikker trapp – håndlist er montert på vegg og ingen åpninger er større enn 10 cm.

En trapp er flittig i bruk og utsettes daglig for slitasje, ved å velge en hardere tresort i trinn som eik forlenger du trappens levetid. Kombinert med riktig vedlikehold vil trappen være til glede for generasjoner.

Hagen forbilder 195 A5335 foto Kristin Stoylen
Før
Hagen IMG 0022 foto Kristin Stoylen
Etter
Hagen forbilder 195 A5406 foto Kristin Stoylen
Før
Hagen IMG 0043 foto Kristin Stoylen
Etter