Gardeobe-Berg
Kontor Foss

Nyhet - plass til mer!

Vi lanserer en ny, smart tilvalgskolleksjon til Stryntrappa – Plass til mer. I den nye kolleksjonen finner du tre unike produkter som utnytter arealet under trappen på en effektiv måte – Garderobe, Bod og Kontor.

Stryntrappa Garderobe, Bod og Kontor er utviklet av Hagen i samarbeid med Hareide Design.

I følge administrerende direktør i Hagen AS, John Herman Foss Hagen, er behov for mer plass i hjemmet noe de fleste er kjent med.

- Stadig flere ting, klær og utstyr krever sin plass, derfor tenker vi i Hagen smartere i måten du kan utnytte kvadratmeterne dine på, sier han.

Endelig kan den tidligere uutnyttede og støvsamlende plassen under trappa benyttes til noe fornuftig sier Einar Hareide, CEO i Hareide Design.

- Sammen med Hagen har vi fått mulighet til å løse dette evige problemet og skape funksjonelle trapperoms løsninger som gir rom for oppbevaring og bruksområder der bare fantasien setter begrensningene. Design handler om både funksjon og utseende og i de nye trapperoms løsningene har vi fått kombinere disse to til det fulle.

Alle tre produktene tilpasses Stryntrappa trappene gjennom material og fargevalg. Du kan lese mer om de nye produktene våre her: Garderobe - Kontor - Bod

Eller bla i katalogen vår her.

Du kan også se løsningene i butikkene våre i Oslo, Trondheim og Stryn. Flere butikker vil få produktene i løpet av året.  

Stryntrappa berg forside

NYHET!
Slett Frivange og klikk

Stryntrappa har utviklet et unikt system for «klikkfeste» der trinnene kan svinges på plass etter lignende prinsipp som klikkparkett. Dette bidrar til en enklere montering, mindre tunge løft og reduserer også risiko for skader. Denne løsningen kan brukes på de fleste tekniske trappeløsninger.

Samtidig lanserer Stryntrappa tilvalget slett frivange. For å gi et estetisk penere uttrykk kan vi nå fjerne proppene på utsiden av frivangen. Dette kan vi tilby på de aller fleste trappeformer for Stryntrappa (utenom modellene Samba og Hemsstige). Løsningen har også like god kvalitet.

Trappen vil få et mer moderne og stilrent preg noe som fremgår av disse eksemplene:

- Stryntrappa Foss og Stryntrappa Berg med propper

- Stryntrappa Foss og Stryntrappa Berg med slett frivange

5006 SL instabilde2016

Vi er i vekst og søker nye medarbeidere

Nå søker vi etter:

  • Selger med lederansvar - Oslo
  • Produktutvikler
  • Montør til Tromsø og omegn

Mer informasjon finner du på http://hagen.eu/stilling-ledig

Montør

Har du lyst til å montere trapper for oss?

Hagen leverer og monterer trapper i hele Norge. Vi er alltid på jakt etter dyktige montører. Våre montører er selvstendig næringsdrivende, og trappemontering kan kombineres med andre oppgaver f.eks. montering av kjøkken. Alle nyansatte får nødvendig opplæring.

Oppgaver:

  • Måltaking
  • Trappemontering
  • Reklamasjonsutbedring

Ønsket bakgrunn:

  • Erfaren snekker/møbelsnekker
  • God kjennskap til møbelbransjen

Tror du dette kan være noe for deg? Ta kontakt med Salgssjef Ivar Paulsen for en uforpliktende prat. Han treffes på mobil 996 95 226 eller på mail ivar.paulsen@hagen.eu

Ringer-i-vannet

Ringer i Vannet

Sammen med Alexandra hotell, Tine Meierier Byrkjelo, Jatak og Nettbuss Sogndal, har vi mottatt diplom og blomster fra NHO Sogn og Fjordane i forbindelse med Ringer i Vannet. Ringer i Vannet hjelper NHOs medlemsbedrifter med rekruttering av arbeidskraft. De kobler mennesker som av ulike grunner har falt utenfor arbeidslivet, med bedrifter. Dette gir dem en mulighet til å komme seg i lønnet arbeid.

Rune Berglid (i midten på bildet) mottok diplom på vegne av Hagen.

4257Godpåskebilde Face2015.jpg

Åpningstider i påsken

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god påske!

For våre åpningstider i påsken se: http://stryntrappa.no/besok

Tresort

Tresort

Våre trapper kan du få i ask, eik, valnøtt og furu. Valg av tresort kan være avgjørende for trappens levetid, siden en trapp normalt vil utsettes for daglige påkjenninger og slitasje. Furu er et relativt mykt treslag. Velger du en hardere tresort som f.eks. eik i trinnene, vil trappen holde seg pen lenger.

fasade

Velkommen til Strai Kjøkken og Parkett og Gulv!

Nå flytter våre to nye samarbeidspartnere inn på Studio Hagen på Skøyen. 22. august blir det åpningsfest! Strai Kjøkken stiller med mesterkokk Trond Moi og har gode dagstilbud.

strai.no   /   parkettoggulv.no

IMG 1960

Belysning

Våre trapper kan leveres med integrert LED belysning. Enten i underkant av trinn eller i bakkant oppe på trinnet - avhengig av trappemodell. Vi leverer og monterer. Belysning er et sikkert og estetisk godt valg! Pris belysning fra kr 12.660.

Vil du vite mer om trapp?

Avtal et uforpliktende møte
på vårt studio.